1. Home
  2. Kufje
  3. Kufje Me Bluetooth Remax RB-S6
  • Kufje me bluetooth Remax RB-S6 img 0
  • Kufje me bluetooth Remax RB-S6 img 1
  • Kufje me bluetooth Remax RB-S6 img 2

Kufje me bluetooth Remax RB-S6

Cmimi
2,200 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Kufje
  • Marka:Remax
  • Modeli:RB-S6
  • Vendi Prodhimit:Kinë
  • Perdorimi: Per aktivitete sportive

Kufje me Bluetooth Remax RB-S6. Të rehatshme për përdorim në aktivitete të ndryshme sportive.

Këto kufje vijnë me dy ngjyra : të bardhe dhe të zeze. Të lehta sa një pupel, vetëm 24 gram.
Kufje me bluetooth Remax RB-S6 image 2Kufje me bluetooth Remax RB-S6 image 3Kufje me bluetooth Remax RB-S6 image 4Kufje me bluetooth Remax RB-S6 image 6