1. Home
 2. Kufje
 3. Kufje Me Bluetooth Remax RB-T16
 • Kufje me bluetooth Remax RB-T16 img 0
 • Kufje me bluetooth Remax RB-T16 img 1
 • Kufje me bluetooth Remax RB-T16 img 2
 • Kufje me bluetooth Remax RB-T16 img 3

Kufje me bluetooth Remax RB-T16

Cmimi i ri
1,800 Lek
Cmimi
2,600 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

 • Kategoria:Kufje
 • Marka:Remax
 • Modeli:RB-T16
 • Vendi Prodhimit:Kinë
 • Te tjera: HD

Kufje te rehatshme me Bluetooth Remax RB-T16. Cilesia e zerit HD, Bluetooth 4.1 dhe punon ne nje distance deri ne 10m. Bateria zgjat deri ne 5 ore kohe bisede dhe 120 ore stand by. Karikohet per 2 ore. Butona Volumi + / - . Punon me sistemet Android dhe iOS.


Kufje me bluetooth Remax RB-T16 image 0Kufje me bluetooth Remax RB-T16 image 1Kufje me bluetooth Remax RB-T16 image 2Kufje me bluetooth Remax RB-T16 image 3Kufje me bluetooth Remax RB-T16 image 4Kufje me bluetooth Remax RB-T16 image 5Kufje me bluetooth Remax RB-T16 image 6