1. Home
  2. Elektronike
  3. Kufje Me Bluetooth Remax RB-T18
  • Kufje me bluetooth Remax RB-T18 img 0
  • Kufje me bluetooth Remax RB-T18 img 1
  • Kufje me bluetooth Remax RB-T18 img 2

Kufje me bluetooth Remax RB-T18

Cmimi
1,350 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Elektronike
  • Marka:Remax
  • Modeli:RB-T18
  • Vendi Prodhimit:Kinë
  • Pesha neto: 5.8 g

Kufje komode me bluetooth. Perdoren : Muzike, Telefonate, Lojra. Punon me bluetooth 4.1 ne distance deri ne 10 meter dhe me iOS. Mund te lidhet me dy telefona njekohesisht. Dizanj ergonomik. Bateria zgjat 5 ore perdorim ,koha e karikimit 2 ore.


Kufje me bluetooth Remax RB-T18 image 0Kufje me bluetooth Remax RB-T18 image 1Kufje me bluetooth Remax RB-T18 image 2Kufje me bluetooth Remax RB-T18 image 3Kufje me bluetooth Remax RB-T18 image 4