1. Home
 2. Elektronike
 3. Kufje Me Bluetooth Remax RB-T20
 • Kufje me bluetooth Remax RB-T20 img 0
 • Kufje me bluetooth Remax RB-T20 img 1
 • Kufje me bluetooth Remax RB-T20 img 2
 • Kufje me bluetooth Remax RB-T20 img 3

Kufje me bluetooth Remax RB-T20

Cmimi
1,400 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

 • Kategoria:Elektronike
 • Marka:Remax
 • Modeli:RB-T20
 • Vendi Prodhimit:Kinë
 • Permasat: 73.4 x 38 x 6.5 mm
 • Pesha : 8 g

Kufje me bluetooth Remax RB-T20. Cilesi zeri HD dhe mjaft te rehatshme. Vijne ne 4 ngjyra.


Kufje me bluetooth Remax RB-T20 image 0Kufje me bluetooth Remax RB-T20 image 1Kufje me bluetooth Remax RB-T20 image 2Kufje me bluetooth Remax RB-T20 image 3Kufje me bluetooth Remax RB-T20 image 4