1. Home
  2. Elektronike
  3. Kufje Me Bluetooth Remax TWS-1
  • Kufje me bluetooth Remax TWS-1 img 0
  • Kufje me bluetooth Remax TWS-1 img 1
  • Kufje me bluetooth Remax TWS-1 img 2

Kufje me bluetooth Remax TWS-1

Cmimi
4,000 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Elektronike
  • Marka:Remax
  • Modeli:TWS-1
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Mbyllja e veshit gjysme hene , kompakt trup i lehte.Perdorim i teknologjise me bluetooth 4.2 deri ne distance 10 meter dhe transmentimi audio me besueshmeri te larte Sterio.Frekuenca 20 HZ-20 KHZ.Bateria : 40 mAh.Pesha : 65 gram.Koha e pritjes se baterise 80 ore , perdorim pa nderprerje 3 ore.
Kufje me bluetooth Remax TWS-1 image 0Kufje me bluetooth Remax TWS-1 image 1Kufje me bluetooth Remax TWS-1 image 2Kufje me bluetooth Remax TWS-1 image 3