1. Home
  2. Kufje
  3. Kufje Remax RM-585
  • Kufje Remax RM-585 img 0
  • Kufje Remax RM-585 img 1
  • Kufje Remax RM-585 img 2

Kufje Remax RM-585

Cmimi
950 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Kufje
  • Marka:Remax
  • Modeli:RM-585
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Kufje te pelqyeshme kudo dhe ne cdo kohe.Pjese veshi metalik , dizajn ergonomik i thjeshte.Sigurim i origjinalitetit dhe qendrueshmerise se transmentimeve audio .Gjatesia 1.2 meter nga te cilat 50 milimeter gold i kromuar.Vjen ne 4 ngjyra : te bardhe , roze , te kuqe dhe te zeze.
Kufje Remax RM-585 image 0Kufje Remax RM-585 image 1Kufje Remax RM-585 image 2Kufje Remax RM-585 image 3Kufje Remax RM-585 image 4Kufje Remax RM-585 image 5