1. Home
  2. Kufje
  3. Kufje Remax RM-S512
  • Kufje Remax RM-S512 img 0
  • Kufje Remax RM-S512 img 1
  • Kufje Remax RM-S512 img 2

Kufje Remax RM-S512

Cmimi
650 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Kufje
  • Marka:Remax
  • Modeli:RM-S512
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Kufje Remax RM-S512. Komode ne perdorim. Vijne ne 4 ngjyra : te bardhe , te kuqe , te zeze dhe roze. Frekuenca 20 HZ-20 KHZ.Gjatesia 1.2 metra.



Kufje Remax RM-S512 image 0Kufje Remax RM-S512 image 1Kufje Remax RM-S512 image 2Kufje Remax RM-S512 image 3Kufje Remax RM-S512 image 4Kufje Remax RM-S512 image 5Kufje Remax RM-S512 image 6