1. Home
  2. Kuzhina
  3. Kullese Fruta/Perimesh
  • Kullese Fruta/Perimesh img 0
  • Kullese Fruta/Perimesh img 1

Kullese Fruta/Perimesh

Cmimi
1,250 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Kuzhina
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Kullese per fruta dhe perime. Eshte e perbere prej plastike. Vjen ne 4 ngjyra, te bardhe, blu, jeshile dhe roze.


Kullese Fruta/Perimesh image 0Kullese Fruta/Perimesh image 1Kullese Fruta/Perimesh image 2Kullese Fruta/Perimesh image 3