1. Home
  2. Aksesore Shtepie
  3. Kuti Rrobe Per Veshje
  • Kuti Rrobe per Veshje img 0
  • Kuti Rrobe per Veshje img 1
  • Kuti Rrobe per Veshje img 2
  • Kuti Rrobe per Veshje img 3

Kuti Rrobe per Veshje

Cmimi
1,300 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Aksesore Shtepie
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Kuti rrobe per veshje. Vjen ne 2 ngjyra, gri dhe bezhe. Permasat 27cm*27cm*27cm. Kutia ka 3 ndarje te cilat mund te perdoren per te vendosur veshmbathje ose veshje te tjera sipas nevoja tuaja. Ne paketim kutia eshte e palosur.


Kuti Rrobe per Veshje image 0Kuti Rrobe per Veshje image 1Kuti Rrobe per Veshje image 2Kuti Rrobe per Veshje image 3Kuti Rrobe per Veshje image 4