1. Home
  2. Aksesore Shtepie
  3. Kuti Rrobe Per Veshmbathje
  • Kuti Rrobe per Veshmbathje img 0
  • Kuti Rrobe per Veshmbathje img 1
  • Kuti Rrobe per Veshmbathje img 2
  • Kuti Rrobe per Veshmbathje img 3

Kuti Rrobe per Veshmbathje

Cmimi
850 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Aksesore Shtepie
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Kuti rrobe per veshmbathje. Vjen ne 2 ngjyra, gri dhe bezhe. Permasat 44cm*28cm*11cm. Ka 16 ndarje te vogla dhe nje ndarje te madhe. Ne paketim kutia eshte e palosur.


Kuti Rrobe per Veshmbathje image 0Kuti Rrobe per Veshmbathje image 1Kuti Rrobe per Veshmbathje image 2Kuti Rrobe per Veshmbathje image 3Kuti Rrobe per Veshmbathje image 4