1. Home
 2. Shtëpia
 3. Kutia Per Veshje
 • Kutia per veshje img 5
 • Kutia per veshje img 5
 • Kutia per veshje img 5
 • Kutia per veshje img 5

Kutia per veshje

Cmimi
3,200 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

 • Kategoria:Shtëpia
 • Marka:
 • Modeli:
 • Vendi Prodhimit:
 • Marka: veshje
 • Modeli:
 • Vendi i prodhimit: china
Nje set per cdo nevoje tuajen. Vjen ne 4 ngjyra. Cdo set permban 1 kuti te madhe,1 pak me te vogel per te futur cdo veshje, 1 kuti per veshmbathje ose corape dhe 1 kuti dopje.

ACwAAAAAAQABAAACADs=ACwAAAAAAQABAAACADs=ACwAAAAAAQABAAACADs=ACwAAAAAAQABAAACADs=ACwAAAAAAQABAAACADs=ACwAAAAAAQABAAACADs=ACwAAAAAAQABAAACADs=ACwAAAAAAQABAAACADs=ACwAAAAAAQABAAACADs=ACwAAAAAAQABAAACADs=