1. Home
  2. Aksesore Shtepie
  3. Llampe Tavoline
  • Llampe Tavoline img 0
  • Llampe Tavoline img 1
  • Llampe Tavoline img 2
  • Llampe Tavoline img 3

Llampe Tavoline

Cmimi
1,650 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Aksesore Shtepie
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Llampe tavoline. Pjesa e siperme mund te rrotullohet ose pershtatet sipas nevojave tuaja. Ne pjesen e poshtme mund te vedosni aksesore te ndryshem. Ndezja eshte me prekje ( touch ) dhe llampa karikohet me ane te fishes usb.


Llampe Tavoline image 0Llampe Tavoline image 1Llampe Tavoline image 2Llampe Tavoline image 3