1. Home
  2. Lodra Edukative
  3. Loder Allcie Me Ngjyrosje
  • Loder allcie me ngjyrosje img 0
  • Loder allcie me ngjyrosje img 1
  • Loder allcie me ngjyrosje img 2

Loder allcie me ngjyrosje

Cmimi
350 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Lodra Edukative
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë
  • Materiali : Allci

Loder allcie me ngjyrosje. Ka 4 dinosaur allcie te cilet mund te ngjyrosen nga femijet. Ne paketim ka nje penel te vogel dhe ngjyrat.


ACwAAAAAAQABAAACADs=ACwAAAAAAQABAAACADs=ACwAAAAAAQABAAACADs=ACwAAAAAAQABAAACADs=