1. Home
  2. Lodra Edukative
  3. Loder Druri Per Femije
  • Loder Druri per Femije img 0
  • Loder Druri per Femije img 1

Loder Druri per Femije

Cmimi
6,200 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Lodra Edukative
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Loder druri per femije. Femijet mund te mesojne numrat, oren, ngjyrat etj. Mund te perdoret dhe per te ndihmuar femijet ne ecje, duke u mbajtur tek doreza dhe duke e shtyre.


Loder Druri per Femije image 0Loder Druri per Femije image 1