1. Home
  2. Fëmijë
  3. Lodra Formuese Druri
  • Lodra Formuese Druri img 0

Lodra Formuese Druri

Cmimi
1,200 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Fëmijë
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë
  • Pjese: 76
  • Materiali: Dru
  • Permasat e kutise: 20cm*9cm*28cm
Seti permban 76 pjese me trupa te ndryshem gjeometrike, ne te cilet ka te shkruar shkronja, numra si dhe fjale ne Anglisht dhe Spanjisht !Lodra Formuese Druri image 0