1. Home
 2. Fëmijë
 3. Makine Loder Per Femije
 • Makine loder per femije img 0
 • Makine loder per femije img 1
 • Makine loder per femije img 2

Makine loder per femije

Cmimi
750 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

 • Kategoria:Fëmijë
 • Marka:
 • Modeli:No.816-64
 • Vendi Prodhimit:Kinë
 • Pjese: 130
 • Permasat e kutise: 24.5cm*17.5cm*4cm

Kaloni kohe me femijen tuaj dhe merrni kenaqesi duke formuar kete makine loder sebashku ! Eshte e perbere nga 130 pjeseza metalike dhe plastike. E rekomandueshme per femije mbi 3 vjec. Lojerat me makina tani vijne ndryshe. Formo dhe Luaj !


Makine loder per femije image 0Makine loder per femije image 1Makine loder per femije image 2Makine loder per femije image 3