1. Home
  2. Djem
  3. Makine Loder Per Femije
  • Makine loder per femije img 0
  • Makine loder per femije img 1

Makine loder per femije

Cmimi
750 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Djem
  • Marka:
  • Modeli:No.816B-62
  • Vendi Prodhimit:Kinë
  • Permasat e kutise: 24.5cm x 17.7cm x 4 cm
  • Marka: Pinjia

Kaloni kohe me femijen tuaj dhe merrni kenaqesi duke formuar kete makine loder sebashku ! Eshte e perbere nga 149 pjeseza metalike dhe plastike. E rekomandueshme per femije mbi 8 vjec. Lojerat me makina tani vijne ndryshe. Formo dhe Luaj !


Makine loder per femije image 0Makine loder per femije image 1