1. Home
  2. Kujdesi personal
  3. Makine Rroje Gemei GM-7090
  • Makine rroje Gemei GM-7090 img 0
  • Makine rroje Gemei GM-7090 img 1
  • Makine rroje Gemei GM-7090 img 2

Makine rroje Gemei GM-7090

Cmimi
1,350 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Kujdesi personal
  • Marka:Gemei
  • Modeli:GM-7090
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Makine rroje Gemei GM-7090.
- Pershtatet automatikisht ne cdo kontur te fytyres dhe qafes tuaj.
- Preres per mustaqe
- Bateria zgjat deri ne 8 ore
- Tensioni 220-240 V

Makine rroje Gemei GM-7090 image 0Makine rroje Gemei GM-7090 image 1Makine rroje Gemei GM-7090 image 2Makine rroje Gemei GM-7090 image 3