1. Home
 2. Ora Inteligjente
 3. Mates Aktiviteti Fizike
 • Mates Aktiviteti Fizike img 0
 • Mates Aktiviteti Fizike img 1
 • Mates Aktiviteti Fizike img 2
 • Mates Aktiviteti Fizike img 3
 • Mates Aktiviteti Fizike img 4

Mates Aktiviteti Fizike

Cmimi
2,300 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

 • Kategoria:Ora Inteligjente
 • Marka:
 • Modeli:
 • Vendi Prodhimit:Kinë

Mates aktiviteti fizike. Mat hapat me ane te pedometrit, distancat e pershkruara, kalorite si dhe rrahjet e zemres.


Mates Aktiviteti Fizike image 0Mates Aktiviteti Fizike image 1Mates Aktiviteti Fizike image 2Mates Aktiviteti Fizike image 3