1. Home
  2. Kuzhina
  3. Mbajtese Aksesoresh
  • Mbajtese Aksesoresh img 0
  • Mbajtese Aksesoresh img 1
  • Mbajtese Aksesoresh img 2

Mbajtese Aksesoresh

Cmimi
1,850 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Kuzhina
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Mbajtese aksesoresh te ndryshem per tualet, kuzhine etj. Eshte e perbere prej plastike dhe inoksi. Vendoset me ane te ngjitjes.


Mbajtese Aksesoresh image 0Mbajtese Aksesoresh image 1Mbajtese Aksesoresh image 2