1. Home
  2. Tualeti
  3. Mbajtese Aksesoresh Per Tualet
  • Mbajtese Aksesoresh per Tualet img 0
  • Mbajtese Aksesoresh per Tualet img 1
  • Mbajtese Aksesoresh per Tualet img 2

Mbajtese Aksesoresh per Tualet

Cmimi
1,050 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Tualeti
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë
  • Materiali: Inoks

E thjeshte dhe elegante. E perbere prej inoksi, kjo mbajtese ka hapesire te bollshme per te vendosur aksesoret e nevojshem per tualetin tuaj. 

Mbajtese Aksesoresh per Tualet image 0Mbajtese Aksesoresh per Tualet image 1Mbajtese Aksesoresh per Tualet image 2