1. Home
  2. Aksesorë
  3. Mbajtese & Karikues Celulari Remax Letto
  • Mbajtese & Karikues Celulari Remax Letto img 0
  • Mbajtese & Karikues Celulari Remax Letto img 1
  • Mbajtese & Karikues Celulari Remax Letto img 2

Mbajtese & Karikues Celulari Remax Letto

Cmimi
1,600 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Aksesorë
  • Marka:Remax
  • Modeli:Letto
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Mbajtese celulari dhe karikues celulari per makine, Remax Letto. E thjeshte per tu montuar. Mbajtesja e culularit rrotullohet 360 ° ndersa pjesa ku vendoset celulari mund te pershtatet sipas nevojave tuaja duke u levizuar ne nje kend deri ne 120 °. Karikuesi i celularit vjen me fisha te ndryshme, Micro, Type-C dhe Lightening, duke bere te mundur karikimin e cdo celuari.


Mbajtese & Karikues Celulari Remax Letto image 0Mbajtese & Karikues Celulari Remax Letto image 1Mbajtese & Karikues Celulari Remax Letto image 2Mbajtese & Karikues Celulari Remax Letto image 3Mbajtese & Karikues Celulari Remax Letto image 4Mbajtese & Karikues Celulari Remax Letto image 5