1. Home
  2. Kujdesi personal
  3. Mbajtese & Dezinfektues Per Furca Dhembesh
  • Mbajtese & Dezinfektues per Furca Dhembesh img 0
  • Mbajtese & Dezinfektues per Furca Dhembesh img 1
  • Mbajtese & Dezinfektues per Furca Dhembesh img 2
  • Mbajtese & Dezinfektues per Furca Dhembesh img 3

Mbajtese & Dezinfektues per Furca Dhembesh

Cmimi
1,500 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Kujdesi personal
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Mbajtese dhe dezinfektues per furcat e dhembeve. Ka vend per vendosjen e pastes se dhembeve. Mban deri ne 4 furca. Dezinfektimi behet me ane te rrezeve UV.