1. Home
  2. Aksesore Shtepie
  3. Mbajtese Letre Per Tavoline
  • Mbajtese Letre per Tavoline img 0
  • Mbajtese Letre per Tavoline img 1

Mbajtese Letre per Tavoline

Cmimi
650 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Aksesore Shtepie
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Mbajtese letre dhe aksesore te ndryshem per tavoline. Material plastike. Mund te perdoret per ne ambjente te ndryshme, si zyra, makine etj.


Mbajtese Letre per Tavoline image 0Mbajtese Letre per Tavoline image 1