1. Home
  2. Shtëpia
  3. Mbajtese Per Furca Dhembesh
  • Mbajtese per Furca dhembesh img 5
  • Mbajtese per Furca dhembesh img 5
  • Mbajtese per Furca dhembesh img 5
  • Mbajtese per Furca dhembesh img 5

Mbajtese per Furca dhembesh

Cmimi
1,500 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Shtëpia
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë
Mbajtese per furcat e dhembeve dhe sende te tjera personale. Eshte e perbere nga plastike cilesore. Mban deri ne 6 furca dhembesh. Ne cmim perfshihet mbajtesja dhe gotat pastike, JO furcat e dhembeve !ACwAAAAAAQABAAACADs=ACwAAAAAAQABAAACADs=ACwAAAAAAQABAAACADs=ACwAAAAAAQABAAACADs=ACwAAAAAAQABAAACADs=