1. Home
  2. Tualeti
  3. Mbajtese Per Sapune
  • Mbajtese per Sapune img 0
  • Mbajtese per Sapune img 1
  • Mbajtese per Sapune img 2
  • Mbajtese per Sapune img 3

Mbajtese per Sapune

Cmimi
900 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Tualeti
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Mbajtese per sapune dhe aksesore te ndryshem. Materiali eshte inoks. Vendoset me ane te ngjitjes.


Mbajtese per Sapune image 0Mbajtese per Sapune image 1Mbajtese per Sapune image 2