1. Home
  2. Outdoor & Gardening
  3. Mbajtese Per Vazo
  • Mbajtese per Vazo img 0
  • Mbajtese per Vazo img 1
  • Mbajtese per Vazo img 2
  • Mbajtese per Vazo img 3

Mbajtese per Vazo

Cmimi
850 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Outdoor & Gardening
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Mbajtese per vazo lulesh. Jane metalike dhe te lyera ne menyre profesionale. Mbajne nje vazo me diameter deri ne 30 cm. Te larta 30 cm. Keto mbajtese per vazo lulesh mund te perdoren ne ambjente te brendshme dhe ambjente te jashtme. Vijne ne 2 ngjyra, te bardhe dhe te zeze.


Mbajtese per Vazo image 0Mbajtese per Vazo image 1Mbajtese per Vazo image 2Mbajtese per Vazo image 3