1. Home
 2. Kuzhina
 3. Mbajtese Qesesh
 • Mbajtese Qesesh img 0
 • Mbajtese Qesesh img 1
 • Mbajtese Qesesh img 2
 • Mbajtese Qesesh img 3

Mbajtese Qesesh

Cmimi
750 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

 • Kategoria:Kuzhina
 • Marka:
 • Modeli:
 • Vendi Prodhimit:Kinë
 • Materiali : Inoks

Mbajtese Qesesh e perbere prej Inoksi. Madhesia e pllakes qe ngjitet ne mur, i jep me shume siguri dhe fortesi. Mund te perdoret per ambjente te ndryshme, ne kuzhine, ne tualet etj.


Mbajtese Qesesh image 0Mbajtese Qesesh image 1Mbajtese Qesesh image 2Mbajtese Qesesh image 3Mbajtese Qesesh image 4