1. Home
  2. Shtëpia
  3. Mbulesa Shumeperdorimeshe Per Ene
  • Mbulesa shumeperdorimeshe per ene img 0
  • Mbulesa shumeperdorimeshe per ene img 1
  • Mbulesa shumeperdorimeshe per ene img 2

Mbulesa shumeperdorimeshe per ene

Cmimi
1,000 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Shtëpia
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë
Cilesi e garantuar. Te aprovuara dhe certifikuara nga FDA ( Food and Drug Administration ) keto mbulesa enash jane nje domosdoshmeri per kuzhinen tuaj. Nje set permban kater mbulesa me madhesi te ndryshme.


Mbulesa shumeperdorimeshe per ene image 0Mbulesa shumeperdorimeshe per ene image 1Mbulesa shumeperdorimeshe per ene image 2Mbulesa shumeperdorimeshe per ene image 3