1. Home
  2. Outdoor & Gardening
  3. Mini Pishine Bestway 56432
  • Mini pishine Bestway 56432 img 0
  • Mini pishine Bestway 56432 img 1

Mini pishine Bestway 56432

Cmimi
19,500 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Outdoor & Gardening
  • Marka:Bestway
  • Modeli:56432
  • Vendi Prodhimit:Kinë
  • Permasat: 244cm*51cm

Mini pishine familjare Bestway 56432. E pershtatshme per shtepi private ose ambjente te jashtme. Ka mbulese per mbrojtje nga rrezet e diellit dhe larte ndodhet nje tub qe leshon uje per tu freskuar. Vera ne shtepine tuaj do te jete ndryshe.


Mini pishine Bestway 56432 image 0Mini pishine Bestway 56432 image 1Mini pishine Bestway 56432 image 2Mini pishine Bestway 56432 image 3Mini pishine Bestway 56432 image 4