1. Home
  2. Fëmijë
  3. Motor Loder Per Femije
  • Motor loder per femije img 0
  • Motor loder per femije img 1

Motor loder per femije

Cmimi
1,250 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Fëmijë
  • Marka:
  • Modeli:No.816B-123
  • Vendi Prodhimit:Kinë
  • Pjese: 235
  • Mosha : 8+ Vjec

Kaloni kohe me femijen tuaj dhe merrni kenaqesi duke formuar kete motor loder se bashku ! Eshte e perbere nga 149 pjeseza metalike dhe plastike. E rekomandueshme per femije mbi 8 vjec. Lojerat me makina tani vijne ndryshe. Formo dhe Luaj !


Motor loder per femije image 0Motor loder per femije image 1