1. Home
  2. Outdoor & Gardening
  3. Ndricues Me Panel Diellor & Sensor Levizje 57 Led
  • Ndricues me Panel Diellor & Sensor Levizje 57 Led img 0
  • Ndricues me Panel Diellor & Sensor Levizje 57 Led img 1
  • Ndricues me Panel Diellor & Sensor Levizje 57 Led img 2

Ndricues me Panel Diellor & Sensor Levizje 57 Led

Cmimi
3,150 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Outdoor & Gardening
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Ndricues me panel diellore dhe sensore levizje. Punon me ane te rrezeve diellore si dhe me ane te karikimit me rryme elektrike. Ka 57 llampa led. Opsione te ndryshme rreth ndricimit. Rezistente ndaj shiut. Te pershtatshme per shtepi private, magazina etj


Ndricues me Panel Diellor & Sensor Levizje 57 Led image 0Ndricues me Panel Diellor & Sensor Levizje 57 Led image 1Ndricues me Panel Diellor & Sensor Levizje 57 Led image 2