1. Home
  2. Shtëpia
  3. Ngjitese 3D Ne Forme Muri
  • Ngjitese 3D ne forme muri img 0
  • Ngjitese 3D ne forme muri img 1
  • Ngjitese 3D ne forme muri img 2

Ngjitese 3D ne forme muri

Cmimi
400 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Shtëpia
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë
  • Permasat: 70cm*77cm*8.5mm

Ngjitese 3D ne forme muri. Materiali i gomuar. Permasat 70cm*77cm*8.5mm. Vjen ne 4 ngjyra, e bardhe, bezhe, bezhe e celet dhe gri.


Ngjitese 3D ne forme muri image 0Ngjitese 3D ne forme muri image 1Ngjitese 3D ne forme muri image 2Ngjitese 3D ne forme muri image 3