1. Home
 2. Paisje Shtëpiake
 3. Ngjitese 3D Ne Forme Muri
 • Ngjitese 3D ne forme muri img 0
 • Ngjitese 3D ne forme muri img 1
 • Ngjitese 3D ne forme muri img 2
 • Ngjitese 3D ne forme muri img 3

Ngjitese 3D ne forme muri

Cmimi
300 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

 • Kategoria:Paisje Shtëpiake
 • Marka:
 • Modeli:
 • Vendi Prodhimit:Kinë
 • Permasat: 30cm*30cm

Ngjitese 3D ne forme muri. Nje pjese eshte 30cm*30cm. I thjeshte per tu ngjitur. Material cilesore dhe rezistent.


Ngjitese 3D ne forme muri image 0Ngjitese 3D ne forme muri image 1Ngjitese 3D ne forme muri image 2Ngjitese 3D ne forme muri image 3Ngjitese 3D ne forme muri image 4Ngjitese 3D ne forme muri image 5Ngjitese 3D ne forme muri image 6