1. Home
  2. Ora Inteligjente
  3. Ore Inteligjente Me SIM Card & Kamera
  • Ore Inteligjente me SIM Card & Kamera img 0
  • Ore Inteligjente me SIM Card & Kamera img 1

Ore Inteligjente me SIM Card & Kamera

Cmimi
1,600 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Ora Inteligjente
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Ore inteligjente me SIM Card dhe Kamera. Mund te beni thirrje. Shkruani mesazhe ose lundroni ne internet.


Ore Inteligjente me SIM Card & Kamera image 0Ore Inteligjente me SIM Card & Kamera image 1