1. Home
  2. Paisje Shtëpiake
  3. Ore & Kornize Fotografish
  • Ore & Kornize Fotografish img 0

Ore & Kornize Fotografish

Cmimi
2,200 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Paisje Shtëpiake
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë
  • Permasat: 53cm*53cm

Ore dhe kornize fotografish. Mund te vendosen deri ne 8 fotografi. Eshte e perbere prej plastike.


Ore & Kornize Fotografish image 0