1. Home
  2. Shtëpia
  3. Ore Muri DIY Me Ngjitese
  • Ore muri DIY me ngjitese img 0

Ore muri DIY me ngjitese

Cmimi
550 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Shtëpia
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Ore muri DIY. Ora ngjitet ne mur. Pervec funksionit si ore, sherben dhe si nje dekoruese per ambjetet tuaja. E thjeshte per tu montuar.


Ore muri DIY me ngjitese image 0