1. Home
  2. Ora Inteligjente
  3. Ore Xiaomi Band 2
  • Ore Xiaomi Band 2 img 0
  • Ore Xiaomi Band 2 img 1
  • Ore Xiaomi Band 2 img 2

Ore Xiaomi Band 2

Cmimi i ri
2,700 Lek
Cmimi
3,000 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Ora Inteligjente
  • Marka:Xiaomi
  • Modeli:Band 2
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Mban statistikat e aktiviteteve te ndryshme ditore si : rrahjet e zemres, pedometer,mesazhet etj. Lidhet me bluetooth 4.0 per Android 4.4 e deri ne versionin e fundit dhe per iOs 7.0 dhe me larte.Kapaciteti i baterise 70 mAh.Ore Xiaomi Band 2 image 0Ore Xiaomi Band 2 image 1Ore Xiaomi Band 2 image 2Ore Xiaomi Band 2 image 3Ore Xiaomi Band 2 image 4Ore Xiaomi Band 2 image 5