1. Home
  2. Fëmijë
  3. Oturak Per Femije
  • Oturak per Femije img 0
  • Oturak per Femije img 1
  • Oturak per Femije img 2
  • Oturak per Femije img 3

Oturak per Femije

Cmimi i ri
1,000 Lek
Cmimi
1,500 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Fëmijë
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë
Te lehte dhe praktike. Keta oturake vijne ne tre modele te ndryshe, derrkuc, elefante dhe ari. Pjesa e fytyres se kafsheve eshte me ngjitese ( stickers ), vjen vecmas dhe e ngjisni vet ne shtepi.


Oturak per Femije image 0Oturak per Femije image 1Oturak per Femije image 2Oturak per Femije image 3