1. Home
  2. Shtëpia
  3. Pastruese Pushi Per Rroba
  • Pastruese pushi per rroba img 0
  • Pastruese pushi per rroba img 1

Pastruese pushi per rroba

Cmimi
150 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Shtëpia
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Pastruese pushi me ngjitese per rrobat. Mund te pastroni qimet e kafsheve si dhe pluhura qe mund te ndodhen ne rrobat tuaja. Pas perdorimit te nje ngjitese, ajo hiqet dhe fillon te perdoresh ngjitesen tjeter. Mjaft praktike dhe ekonimike.


Pastruese pushi per rroba image 0Pastruese pushi per rroba image 1