1. Home
  2. Outdoor & Gardening
  3. Pompe Ajri HT-202
  • Pompe ajri HT-202 img 0
  • Pompe ajri HT-202 img 1

Pompe ajri HT-202

Cmimi
1,400 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Outdoor & Gardening
  • Marka:
  • Modeli:HT-202
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Pompe ajri HT-202. Perdoret per fryerje dhe shfryerje. Mund te perdoret ne ambjente te brendshme ose nga makina juaj.


Pompe ajri HT-202 image 0Pompe ajri HT-202 image 1Pompe ajri HT-202 image 2