1. Home
  2. Aksesorë
  3. Pompe Ajri HT-677
  • Pompe ajri HT-677 img 0

Pompe ajri HT-677

Cmimi
3,400 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Aksesorë
  • Marka:
  • Modeli:HT-677
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Pompe ajri HT-677. Perdoret per fryerje dhe shfryerja. Mund te perdoret me ane te korentit ose nga makina juaj. Mund ta karikoni dhe ta perdorni ne mungese te korentit.


Pompe ajri HT-677 image 0