1. Home
  2. Aksesorë
  3. Power Bank Remax RPL-32 5000 MAh
  • Power Bank Remax RPL-32 5000 mAh img 0
  • Power Bank Remax RPL-32 5000 mAh img 1
  • Power Bank Remax RPL-32 5000 mAh img 2
  • Power Bank Remax RPL-32 5000 mAh img 3

Power Bank Remax RPL-32 5000 mAh

Cmimi
1,250 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Aksesorë
  • Marka:Remax
  • Modeli:RPL-32
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Power Bank Remax RPL-32. Fuqia 5000mAh. Karikon telefonin ne mungese te energjise elektrike, deri ne tre cikle karikimi. Power Bank eshte full kur kater pikat jane ne ngjyren blu. Material i gomuar dhe mjaft cilesore.Power Bank Remax RPL-32 5000 mAh image 0Power Bank Remax RPL-32 5000 mAh image 1Power Bank Remax RPL-32 5000 mAh image 2Power Bank Remax RPL-32 5000 mAh image 3Power Bank Remax RPL-32 5000 mAh image 4Power Bank Remax RPL-32 5000 mAh image 5Power Bank Remax RPL-32 5000 mAh image 6