1. Home
  2. Aksesore Shtepie
  3. Prize Me WiFi
  • Prize me WiFi img 0
  • Prize me WiFi img 1
  • Prize me WiFi img 2
  • Prize me WiFi img 3

Prize me WiFi

Cmimi
3,200 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Aksesore Shtepie
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Prize me Wifi. Shkarkoni aplikacionin ne telefonin tuaj dhe me pak e komandani nga kudo ndodheni. Mund te fikni ose ndizni me ane te telefonit tuaj ose ta programoni ne oraret qe deshironi. Ka 4 vende per spinat dhe 4 vende per USB. Material shume cilesore.


Prize me WiFi image 0Prize me WiFi image 1Prize me WiFi image 2Prize me WiFi image 3