1. Home
 2. Konstruksion
 3. Prizem Monitorimi L
 • Prizem monitorimi L img 0
 • Prizem monitorimi L img 1

Prizem monitorimi L

Cmimi
6,500 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

 • Kategoria:Konstruksion
 • Marka:
 • Modeli:
 • Vendi Prodhimit:
 • Marka: hpsuverying
 • Modeli: prizem monitorimi l
 • Vendi i prodhimit: china
Prizem Monitorimi  FORM L


Prizem i cili sherben per monitorime, fiksohet ne siperfaqe te rrafsheta dhe eshte i levizhshem ne rrafshin horizontal 360 grade.