1. Home
  2. Konstruksion
  3. Prozhektor Led Me Karikim
  • Prozhektor Led me Karikim img 0
  • Prozhektor Led me Karikim img 1
  • Prozhektor Led me Karikim img 2
  • Prozhektor Led me Karikim img 3

Prozhektor Led me Karikim

Cmimi
3,700 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Konstruksion
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Prozhektor Led me karikim. Perdoret ne vende dhe per qellime te ndryshme. Ka fishe karikimi per ta karikuar nga makina dhe mbrapa ka nje dalje USB e cila mund te perdoret per te karikuar telefonin tuaj ne raste emergjente.


Prozhektor Led me Karikim image 0Prozhektor Led me Karikim image 1Prozhektor Led me Karikim image 2Prozhektor Led me Karikim image 3