1. Home
  2. Shtëpia
  3. Qirinj Aromatike
  • Qirinj Aromatike img 0
  • Qirinj Aromatike img 1
  • Qirinj Aromatike img 2

Qirinj Aromatike

Cmimi
650 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Shtëpia
  • Marka:
  • Modeli:FC
  • Vendi Prodhimit:Kinë
  • Te tjera: Mbajtese Qelqi

Qirinj aromatike. Vjen ne 3 aroma dhe ngjyra te ndryshme, blu, te kuqe dhe te zeze. Ena ku eshte i vendosur qiriri eshte prej qelqi.


Qirinj Aromatike image 0Qirinj Aromatike image 1Qirinj Aromatike image 2Qirinj Aromatike image 3Qirinj Aromatike image 4Qirinj Aromatike image 5Qirinj Aromatike image 6