1. Home
 2. Shtëpia
 3. Qirinj Aromatik
 • Qirinj aromatik img 0
 • Qirinj aromatik img 1
 • Qirinj aromatik img 2
 • Qirinj aromatik img 3

Qirinj aromatik

Cmimi
500 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

 • Kategoria:Shtëpia
 • Marka:
 • Modeli:
 • Vendi Prodhimit:Kinë
 • Te tjera: led

Qirinj aromatike. Vjen ne 3 aroma dhe ngjyra te ndryshme. Arome molle, livando dhe oqeani. Ena ku eshte i vendosur qiriri eshte prej qelqi. Ndricojne me shume se qirinjte e zakonshem.


Qirinj aromatik image 0Qirinj aromatik image 1