1. Home
  2. Shtëpia
  3. Raft Kepucesh Portative
  • Raft Kepucesh Portative img 0

Raft Kepucesh Portative

Cmimi
4,200 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Shtëpia
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë
  • Permasat: 85cm*31cm*96cm
Te thjeshte, komode, praktike dhe me cmime shume ekonomike !

1 - Keto Rafte jane te perbere nga materiale ECO - Friendly, te pademshem per mjedisin !

Pjesa e struktures eshte e perbere nga celik special, rezistent ndaj ndryshkut. Fletet ( pjeset ) e raftit jane te perbera nga Plastike PP ( Polypropylene ), rezistente ndaj ujit dhe pluhurit. Ne pakete perfshihen Nyjet Lidhese te cilat jane te perbera nga Plastike ABS ( Acrylonitrile butadiene styrene ) si dhe nje cekic druri, i cili mund tju nevojitet gjate montimit.

2 - Karakteristikat

Vend i bollshem.
I thjeshte per tu montuar.
Montimi behet sipas preferencave tuaja ose ne varesi te vendit ku do te vendoset.
Rezistente ndaj ujit, pluhurit dhe bakterieve.
Te thjeshte per tu lare ose pastruar.

3 - Kujdes !

Sigurohuni gjate montimit qe fletet te arrin ne fund te Nyjes Lidhese, duke mos lene hapsire bosh.
Mos i lini ne ambjente te jashtme per nje kohe te gjate.
Mbajini larg nxehtesise dhe zjarrit.
Perdorimi i kimikateve te forte per pastrim eshte i ndaluar.
Nuk sugjerohet te perdoret per gjera te renda sic jane librat etj.
Ju lutem matni vendin ku do ta vendosni perpara se te beni blerjen e produktit !

Per Info rreth montimit klikoni linkun me poshte !Raft Kepucesh Portative image 0