1. Home
  2. Shtëpia
  3. Raft Kepucesh T-2712
  • Raft Kepucesh T-2712 img 0
  • Raft Kepucesh T-2712 img 1

Raft Kepucesh T-2712

Cmimi
2,400 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Shtëpia
  • Marka:
  • Modeli:T-2712
  • Vendi Prodhimit:Kinë
  • Permasat: 118cm*30cm*120cm

Raft kepucesh portative T-2712. Skeleti eshte i perbere me shufra hekuri dhe nderlidheset jane plastike. Eshte i veshur me rrobe cilesore. Ka 2 dyer dhe 6 kate. Nje kat mban deri ne 4 pale kepuce.


Raft Kepucesh T-2712 image 0Raft Kepucesh T-2712 image 1